- Ceapa si rosia se taie foarte marunt. Se pastreaza putina ceapa si cateva frunzulite de coriandru pentru decor. - Ardeiul iute serrano se toaca marunt. - Se amesteca foarte bine ceapa, ardeiul iute, coriandrul si sarea astfel incat sa se formeze o pasta. - Avocado taie in doua jumatati, se indeparteaza samburele si se decojeste miezul. - Se zdrobeste miezul fructului cu o furculita apoi se adauga amestecului pregatit anterior (astfel incat consistenta acestuia sa nu fie prea fina). - Se adauga rosia taiata marunt, (pastrand aproximativ o lingura pentru decor). - Se adauga sare dupa gust. - Amestecul rezultat se serveste adaugand la suprafata restul de rosie tocata, ceapa si frunzulite de coriandru. - Se serveste imediat la temperatura camerei.- Ceapa si rosia se taie foarte marunt. Se pastreaza putina ceapa si cateva frunzulite de coriandru pentru decor. - Ardeiul iute serrano se toaca marunt. - Se amesteca foarte bine ceapa, ardeiul iute, coriandrul si sarea astfel incat sa se formeze o pasta. - Avocado taie in doua jumatati, se indeparteaza samburele si se decojeste miezul. - Se zdrobeste miezul fructului cu o furculita apoi se adauga amestecului pregatit anterior (astfel incat consistenta acestuia sa nu fie prea fina). - Se adauga rosia taiata marunt, (pastrand aproximativ o lingura pentru decor). - Se adauga sare dupa gust. - Amestecul rezultat se serveste adaugand la suprafata restul de rosie tocata, ceapa si frunzulite de coriandru. - Se serveste imediat la temperatura camerei.