1/ Taiati extremitatile fructului Taiati cate o felie subtire din partea de sus si din cea de jos a fructului, in asa fel incat pulpa sa fie expusa. 2/ Curatati coaja si pielita alba Puneti fructul pe un blat drept. Urmati curburile fructului si curatati atat coaja, cat si pielita alba, folosindu-va de un cutit de bucatarie. Continuati in acest mod de jur- imprejurul fructului. 3/ Indepartati orice urma de pielita alba In general, este dificil sa se inlature toata pielita alba in acelasi timp cu decojirea. Pentru a curata bine fructul, desprindeti si indepartati fiecare bucatica de pielita alba printr-o miscare fina de fierastrau a cutitului de bucatarie. 4/ Taiati transversal fructul, cu ajutorul unui cutit de bucatarie, obtinand rondele de latimea dorita. Folositi conform retetei.1/ Taiati extremitatile fructului Taiati cate o felie subtire din partea de sus si din cea de jos a fructului, in asa fel incat pulpa sa fie expusa. 2/ Curatati coaja si pielita alba Puneti fructul pe un blat drept. Urmati curburile fructului si curatati atat coaja, cat si pielita alba, folosindu-va de un cutit de bucatarie. Continuati in acest mod de jur- imprejurul fructului. 3/ Indepartati orice urma de pielita alba In general, este dificil sa se inlature toata pielita alba in acelasi timp cu decojirea. Pentru a curata bine fructul, desprindeti si indepartati fiecare bucatica de pielita alba printr-o miscare fina de fierastrau a cutitului de bucatarie. 4/ Taiati transversal fructul, cu ajutorul unui cutit de bucatarie, obtinand rondele de latimea dorita. Folositi conform retetei.