Din 2 oua, faina, lapte si putina sare se face un aluat de clatite care sa fie ca o smantana mai groasa. Se lasa sa se odihneasca 15 minute in care macinam carnea si tocam ceapa. Ceapa si carnea o punem la calit in 2 linguri de ulei, adaugam ardeiul gras taiat cubulete, o lingura de pasta de ardei, sare si piper si lasam carnea sa se calesca bine.

Facem clatitele si le asezam una peste alta.

In carnea tocata calita adaugam 1-2 oua crude, invartim bine cat este inca pe foc si punem patrunjelul si mararul.

Umplem clatitele si le rulam astfel incat sa nu iasa umplutura.

Dupa ce sunt umplute le dam prin faina, oua batute (3)si pesmet si le prajim in ulei.

Clatitele se pot servi calde sau reci ca aperitiv.

Pofta mare !Se pot servi si cu garnitura de cartofi natur, cu cascaval ras deasupra sau cu alte legume sote ...