- punem la fiert ficateii in apa cu sare 15 minute - ii scurgem si ii lasam la racit - curatam de coaja cele 2 oua fierte tari - tocam marunt ceapa verde si usturoiul sau strivim cateii de usturoi daca nu avem usturoi verde - tocam marunt cu cutitul sau radem pe razatoarea mare ficateii de pui, adaugam ceaopa si usturoiul, verdeata tocata si cele 4 oua batute usor cu furculita, sare si piper. Amestecam cu mina. - ungem tava si preseram pesmet sau punem praporul sau hirtia de copt, cum hotariti si varsam jumatate din compozitie, asezam cele 2 oua fierte tari in lungime /culcate si acoperim cu restul de compozitie. - introducem tava (24*10*6 cm) la cuptor, in cuptorul gata incalzit la 190-200 c pina cind se rumeneste cca 30 minute Nu trebuie sa se coaca prea mult caci devine sfarimicios, se taie rece- punem la fiert ficateii in apa cu sare 15 minute - ii scurgem si ii lasam la racit - curatam de coaja cele 2 oua fierte tari - tocam marunt ceapa verde si usturoiul sau strivim cateii de usturoi daca nu avem usturoi verde - tocam marunt cu cutitul sau radem pe razatoarea mare ficateii de pui, adaugam ceaopa si usturoiul, verdeata tocata si cele 4 oua batute usor cu furculita, sare si piper. Amestecam cu mina. - ungem tava si preseram pesmet sau punem praporul sau hirtia de copt, cum hotariti si varsam jumatate din compozitie, asezam cele 2 oua fierte tari in lungime /culcate si acoperim cu restul de compozitie. - introducem tava (24*10*6 cm) la cuptor, in cuptorul gata incalzit la 190-200 c pina cind se rumeneste cca 30 minute Nu trebuie sa se coaca prea mult caci devine sfarimicios, se taie rece