Detalii Tort Victoria
Va prezint o reteta cu care eu am castigat un concurs organizat de GoodFood. La reteta din revista GoodFood eu am mai adaugat ceva si am facut o fata zambitoare. Am sa va zic ce am adaugat pentru fata zambitoare: 2 boabe de struguri ca ochi, 1 jumatate de capsuna pentru nas si 3 jumatati de capsuni pentru gura. Inainte de a pregati ingredientele m-am spalat pe maini, si mi-am prins parul cu o bentita. Apoi am pregatit ingredientele: Mod de preparare 1. Am rugat-o pe nasa mea sa incalzeasca cuptorul la 180 c/gaz 4. Eu am uns cu unt doua forme de tort. Apoi eu am batut untul si zaharul cu mixerul pana am obtinut o crema. Am adaugat treptat ouale, faina si praful de copt. Apoi am adaugat suficient lapte compozitiei, astfel incat sa se scurga repede de pe lingura. Am gustat compozitia. Am turnat aluaturile in cele doua forme si nasa mea a dat cuptorul 20 de minute sau pana cand o scobitoare, infipta in aluat, iese curata. Nasa a taiat pe margini. Apoi am uns primul strat, apoi am intins unul din gemuri de capsuni. Apoi am pus al doilea blat deasupra si am apasat pana cand crema de unt iese un pic in afara marginilor. Am adaugat si nuca de cocos rasa. Acum am presat bombone, cu ajutorul unui lingurite, pe aceasta margine de unt. Aceasta operatiune creeaza destula dezordine, astfel incat este recomandat ca farfuria pe care se afla prajitura sa fie pusa pe o tava. Acum am presat pe prajitura cu zahar pudra, dupa preferinte. Va doresc Pofta Buna!Va prezint o reteta cu care eu am castigat un concurs organizat de GoodFood. La reteta din revista GoodFood eu am mai adaugat ceva si am facut o fata zambitoare. Am sa va zic ce am adaugat pentru fata zambitoare: 2 boabe de struguri ca ochi, 1 jumatate de capsuna pentru nas si 3 jumatati de capsuni pentru gura. Inainte de a pregati ingredientele m-am spalat pe maini, si mi-am prins parul cu o bentita. Apoi am pregatit ingredientele: Mod de preparare 1. Am rugat-o pe nasa mea sa incalzeasca cuptorul la 180 c/gaz 4. Eu am uns cu unt doua forme de tort. Apoi eu am batut untul si zaharul cu mixerul pana am obtinut o crema. Am adaugat treptat ouale, faina si praful de copt. Apoi am adaugat suficient lapte compozitiei, astfel incat sa se scurga repede de pe lingura. Am gustat compozitia. Am turnat aluaturile in cele doua forme si nasa mea a dat cuptorul 20 de minute sau pana cand o scobitoare, infipta in aluat, iese curata. Nasa a taiat pe margini. Apoi am uns primul strat, apoi am intins unul din gemuri de capsuni. Apoi am pus al doilea blat deasupra si am apasat pana cand crema de unt iese un pic in afara marginilor. Am adaugat si nuca de cocos rasa. Acum am presat bombone, cu ajutorul unui lingurite, pe aceasta margine de unt. Aceasta operatiune creeaza destula dezordine, astfel incat este recomandat ca farfuria pe care se afla prajitura sa fie pusa pe o tava. Acum am presat pe prajitura cu zahar pudra, dupa preferinte. Va doresc Pofta Buna!