Intr-un bol punem fulgii de ovaz si turnam apa putin cate putin ca ei sa aiba timp sa o traga. Amestecam, iar compozitia rezultata nu trebuie sa fie apoasa dar nici uscata. Fructele uscate le taiem in bucatele (daca pregatiti bomboanele pentru dumneavoastra, fructele pot fi inmuiate in cateva picaturi de coniac, daca aveti si copii pe care vreti sa ii serviti nu trebuie sa va spun ce aveti de facut ca oricum stiti-evitam aceasta etapa). Punem fructele peste compozitia de fulgi, punem si pudra de roscove, mierea si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Int-un bol micut punem fulgii de nuca de cocos si cu rabdare incepem sa modelam bombonicile. Le dati ce forma doriti (bombite, zaruri etc.), le treceti prin nuca de cocos si le puneti pe un platou sau pe o farfurie intinsa.

Intr-un bol punem fulgii de ovaz si turnam apa putin cate putin ca ei sa aiba timp sa o traga. Amestecam, iar compozitia rezultata nu trebuie sa fie apoasa dar nici uscata. Fructele uscate le taiem in bucatele (daca pregatiti bomboanele pentru dumneavoastra, fructele pot fi inmuiate in cateva picaturi de coniac, daca aveti si copii pe care vreti sa ii serviti nu trebuie sa va spun ce aveti de facut ca oricum stiti-evitam aceasta etapa). Punem fructele peste compozitia de fulgi, punem si pudra de roscove, mierea si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Int-un bol micut punem fulgii de nuca de cocos si cu rabdare incepem sa modelam bombonicile. Le dati ce forma doriti (bombite, zaruri etc.), le treceti prin nuca de cocos si le puneti pe un platou sau pe o farfurie intinsa. Aceste bombonici le servim la micul dejun alaturi de un iaurt, de ceai, de cafea sau cand ne vine pofta de ceva bun. Nu le recomand seara pentru ca sunt destul de satioase si dupa cum stim fulgii de cereale ne dau energie.