- Se mixeaza intr-un bol untul cu zaharul si zaharul vanilat pana amestecul dobandeste o consistenta cremoasa, fina. - Se mixeaza intr-un alt bol ouale la viteza mare timp de 15 minute si se adauga un praf de sare. - Ouale mixate se incorporeaza in amestecul de unt si zahar pregatit anterior pana la obtinerea unei compozitii omogene. - Se adauga faina cernuta in ploaie si se incorporeaza treptat in amestec. - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. - Se aseaza in tava cu ajutorul posului, portii de aluat cu lungimea de 10cm. - Fursecurile se coc timp de 7 - 10 minute in cuptorul preincalzit (pana se auresc pe margine). - Optional, fursecurile se pot decora cu ciocolata topita in bain marie, dupa preferinta.- Se mixeaza intr-un bol untul cu zaharul si zaharul vanilat pana amestecul dobandeste o consistenta cremoasa, fina. - Se mixeaza intr-un alt bol ouale la viteza mare timp de 15 minute si se adauga un praf de sare. - Ouale mixate se incorporeaza in amestecul de unt si zahar pregatit anterior pana la obtinerea unei compozitii omogene. - Se adauga faina cernuta in ploaie si se incorporeaza treptat in amestec. - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. - Se aseaza in tava cu ajutorul posului, portii de aluat cu lungimea de 10cm. - Fursecurile se coc timp de 7 - 10 minute in cuptorul preincalzit (pana se auresc pe margine). - Optional, fursecurile se pot decora cu ciocolata topita in bain marie, dupa preferinta.