Pentru umplutura amestecati ingredientele cat sa se omogenizeze. Condimentati, dupa gust. Lasati aluatul foietaj la decongelat. Taiati-l in fasii de forma dreptunghiulara (25 x 10 cm). Impartiti umplutura la numarul de fasii obtinute si puneti-o la mijlocul lor, pe lungime. Treceti cu pensula inmuiata in apa peste aluat, de jur imprejurul fasiilor. Ridicati marginile peste umplutura, lipiti-le prin presare, lasand cate un orificiu la distante egale. Uniti capetele sulului pentru a da o forma de colacei rotunzi. Transferati-i distantati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ungeti cu galbenus. Puneti in orificiile lasate in aluat, alternand, masline, ardei rosu si broccoli. Dati la cuptorul preancalzit la 220 grade si coaceti la foc mare in primele 15 min apoi, reduceti temperatura la 180 grade pentru urmatoarele 15 min sau pana cand aluatul este copt si frumos rumenit. Lasati la racit pe un gratar. Serviti la micul dejun, alaturi de un ceai fierbinte din plante.

Pentru umplutura amestecati ingredientele cat sa se omogenizeze. Condimentati, dupa gust. Lasati aluatul foietaj la decongelat. Taiati-l in fasii de forma dreptunghiulara (25 x 10 cm). Impartiti umplutura la numarul de fasii obtinute si puneti-o la mijlocul lor, pe lungime. Treceti cu pensula inmuiata in apa peste aluat, de jur imprejurul fasiilor. Ridicati marginile peste umplutura, lipiti-le prin presare, lasand cate un orificiu la distante egale. Uniti capetele sulului pentru a da o forma de colacei rotunzi. Transferati-i distantati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ungeti cu galbenus. Puneti in orificiile lasate in aluat, alternand, masline, ardei rosu si broccoli. Dati la cuptorul preancalzit la 220 grade si coaceti la foc mare in primele 15 min apoi, reduceti temperatura la 180 grade pentru urmatoarele 15 min sau pana cand aluatul este copt si frumos rumenit. Lasati la racit pe un gratar. Serviti la micul dejun, alaturi de un ceai fierbinte din plante. Astfel de colacei se fac in Crimeea. Traditional, ei se pregatesc cu aluat foietaj facut in casa si umpluti cu branza. Numele acestui preparat a fost dat (probabil) dupa castelul Cuibul de randunica - capodopera si simbol al Crimeei.