Spalati bine oasele de vita si puneti-le intr-o oala de presiune (kukta). Adaugati apa rece cat sa le acopere, sare, inchideti kukta si puneti la fiert, la foc mare. Lasati 40 min, din momentul in care incepe sa suiere, pe foc mic. Cand vasul nu mai este sub presiune scoateti imediat oasele, apoi maduva. Serviti maduva fierbinte pe paine prajita / paine toast, presarata cu sare de mare grunjoasa sau sare si piper si / ori cu hrean (daca va place).

Spalati bine oasele de vita si puneti-le intr-o oala de presiune (kukta). Adaugati apa rece cat sa le acopere, sare, inchideti kukta si puneti la fiert, la foc mare. Lasati 40 min, din momentul in care incepe sa suiere, pe foc mic. Cand vasul nu mai este sub presiune scoateti imediat oasele, apoi maduva. Serviti maduva fierbinte pe paine prajita / paine toast, presarata cu sare de mare grunjoasa sau sare si piper si / ori cu hrean (daca va place). Puteti alatura un vin alb, bine racit, cu aciditate mare sau un vin rosu, corpolent si taninos.