Curatati cartofii si morcovii. Treceti-i separat, cartofii prin razatoarea mica, iar morcovii prin razatoarea mare. Stoarceti bine cartofii. Amestecati-i impreuna cu usturoiul, ceapa, carnea tocata, ouale, pesmetul, patrunjelul verde si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Luati cate 1 lingura din compozitia obtinuta si formati bilute cu mana uda, pe care le aplatizati putin. Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, pentru circa 30 min, la 180 grade sau pana ce chiftelutele sunt coapte si frumos rumenite. Serviti cat sunt calde, simple, sau ca fel principal, alaturand garnitura si / sau salata ori muratura preferata. Sunt la fel de bune si reci.

Curatati cartofii si morcovii. Treceti-i separat, cartofii prin razatoarea mica, iar morcovii prin razatoarea mare. Stoarceti bine cartofii. Amestecati-i impreuna cu usturoiul, ceapa, carnea tocata, ouale, pesmetul, patrunjelul verde si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Luati cate 1 lingura din compozitia obtinuta si formati bilute cu mana uda, pe care le aplatizati putin. Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, pentru circa 30 min, la 180 grade sau pana ce chiftelutele sunt coapte si frumos rumenite. Serviti cat sunt calde, simple, sau ca fel principal, alaturand garnitura si / sau salata ori muratura preferata. Sunt la fel de bune si reci.