In primul rand se pregatesc pungile din hartie de copt. Se taie dreptunghiuri din hartia de copt si se indoaie in doua dupa care se rotunjesc colturile. Se desface hartia apoi, se stropeste cu ulei. Pestele se spala, se pune deoparte, sparanghelul se curata de codita lemnoasa si de ochiurile de pe tulpina, se taie in doua daca sant mai lungi, morcovii se curata si se spala si ei. Se fac 4 pungi de hartie si pe fiecare, dupa ce a fost stropita cu ulei, se aseaza 6 fire de sparanghel si cate un morcov taiat feliute de 1 cm grosime. Peste ele se aseaza fileurile de somon, se presara sare, piper usturoi uscat si marar. Se stropesc cu vin. Dupa ce am aranjat toate 4 pachetele, luam pesto il amestecam cu creme fraiche si punem deasupra fileurilor cate 2 linguri. Inchidem pungile in felul urmator: indoim hartia de copt in doua peste umplutura si unim marginile dupa care le rasucim de cateva ori in asa fel incat sa fim siguri ca nu se desface la copt si nu lasa aburul sa iasa afara. Aburii trebuie sa ramana inauntrul pachetelor pentru a gati pestele si legumele/zarzavaturile. Aranjam pe o tava de copt toate pachetele bine inchise si punem in cuptorul preancalzit la 415 f (200 c), coacem circa 12-15 minute daca fileurile sunt mai subtiri si 20-23 de minute daca sant mai groase. Dupa trecerea timpului prevazut scoatem din cuptor, asezam cate un pachet pe cate o farfurie si cu o foarfeca facem o taietura in forma de x, indoim colturile rezultate spre exterior si servim pestele direct din papillote. Se poate pune un strat de mujdei deasupra si o feliuta de paine prajita, la servire sau se poate consuma langa cartofi copti presati si amestecati cu usturoi si putin unt.

In primul rand se pregatesc pungile din hartie de copt. Se taie dreptunghiuri din hartia de copt si se indoaie in doua dupa care se rotunjesc colturile. Se desface hartia apoi, se stropeste cu ulei. Pestele se spala, se pune deoparte, sparanghelul se curata de codita lemnoasa si de ochiurile de pe tulpina, se taie in doua daca sant mai lungi, morcovii se curata si se spala si ei. Se fac 4 pungi de hartie si pe fiecare, dupa ce a fost stropita cu ulei, se aseaza 6 fire de sparanghel si cate un morcov taiat feliute de 1 cm grosime. Peste ele se aseaza fileurile de somon, se presara sare, piper usturoi uscat si marar. Se stropesc cu vin. Dupa ce am aranjat toate 4 pachetele, luam pesto il amestecam cu creme fraiche si punem deasupra fileurilor cate 2 linguri. Inchidem pungile in felul urmator: indoim hartia de copt in doua peste umplutura si unim marginile dupa care le rasucim de cateva ori in asa fel incat sa fim siguri ca nu se desface la copt si nu lasa aburul sa iasa afara. Aburii trebuie sa ramana inauntrul pachetelor pentru a gati pestele si legumele/zarzavaturile. Aranjam pe o tava de copt toate pachetele bine inchise si punem in cuptorul preancalzit la 415 f (200 c), coacem circa 12-15 minute daca fileurile sunt mai subtiri si 20-23 de minute daca sant mai groase. Dupa trecerea timpului prevazut scoatem din cuptor, asezam cate un pachet pe cate o farfurie si cu o foarfeca facem o taietura in forma de x, indoim colturile rezultate spre exterior si servim pestele direct din papillote. Se poate pune un strat de mujdei deasupra si o feliuta de paine prajita, la servire sau se poate consuma langa cartofi copti presati si amestecati cu usturoi si putin unt.