- Se incalzeste cuptorul la 190 grade c. - Se amesteca intr-un bol faina, zaharul, praful de copt si sarea. - Se amesteca intr-un alt bol branza de vaci, apa, uleiul de masline, coaja de lamaie, sucul de lamaie si oul batut. - Amestecul de branza, apa, ulei si lamaie se toarna peste amestecul de faina, zahar, praf de copt si sare, mixand compozitia cu ajutorul mixerului electric pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se aseaza hartiutele pentru briose in tava. Se pulverizeaza putin ulei pe fiecare fiecare hartiuta (in caz contrar briosele se desprind mai greu de hartiuta dupa coacere). - Se aseaza o parte din compozitie in fiecare hartiuta (eu m-am ajutat de doua linguri) - se imparte imaginar compozitia in 12 parti. - Se presara la suprafata zahar brun. - Briosele se coc in cuptor, pe nivelul intermediar al acestuia timp de 16 minute (sau pana trec testul cu scobitoarea ). - Briosele coapte se lasa sa se raceasca timp de 5 minute in tava si apoi 15 minute pe un gratar.- Se incalzeste cuptorul la 190 grade c. - Se amesteca intr-un bol faina, zaharul, praful de copt si sarea. - Se amesteca intr-un alt bol branza de vaci, apa, uleiul de masline, coaja de lamaie, sucul de lamaie si oul batut. - Amestecul de branza, apa, ulei si lamaie se toarna peste amestecul de faina, zahar, praf de copt si sare, mixand compozitia cu ajutorul mixerului electric pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se aseaza hartiutele pentru briose in tava. Se pulverizeaza putin ulei pe fiecare fiecare hartiuta (in caz contrar briosele se desprind mai greu de hartiuta dupa coacere). - Se aseaza o parte din compozitie in fiecare hartiuta (eu m-am ajutat de doua linguri) - se imparte imaginar compozitia in 12 parti. - Se presara la suprafata zahar brun. - Briosele se coc in cuptor, pe nivelul intermediar al acestuia timp de 16 minute (sau pana trec testul cu scobitoarea ). - Briosele coapte se lasa sa se raceasca timp de 5 minute in tava si apoi 15 minute pe un gratar.