1) 50 grame zahar se fierb in 120 grame apa, se adauga 200 grame nuca macinata, lapte, iar dupa racire searomatizeaza cu scortisoara, coaja de lamaie+cateva picaturi de lamaie. 2). 50 grame zahar se fierb in 120 grame apa, se aduga 200 grame mac macinat, 50 grame unt, un mar ras si stafide. Eu fac 6 cozonaci ...ca nu-mi plac chiar asa de subtiri, ii pun in tava intinsa de la cuptor, cu spatii intre ei, pe lateral ii ung cu putin ulei, iar deasupra cu ou batut. Se coc pana sunt rumeni dasupra. Se framanta, se lasa la dospit 1/2 ora1) 50 grame zahar se fierb in 120 grame apa, se adauga 200 grame nuca macinata, lapte, iar dupa racire searomatizeaza cu scortisoara, coaja de lamaie+cateva picaturi de lamaie. 2). 50 grame zahar se fierb in 120 grame apa, se aduga 200 grame mac macinat, 50 grame unt, un mar ras si stafide. Eu fac 6 cozonaci ...ca nu-mi plac chiar asa de subtiri, ii pun in tava intinsa de la cuptor, cu spatii intre ei, pe lateral ii ung cu putin ulei, iar deasupra cu ou batut. Se coc pana sunt rumeni dasupra. Se framanta, se lasa la dospit 1/2 ora