Detalii Burrida Di Seppie Alla Liguria (mancare de Sepie, Liguriana)
Calim ceapa, in ulei de masline. Dupa cateva momente, putem adauga usturoiul taiat. Lasam la foc mic sa se caleasca ceapa si usturoiul, pana pregatim sepia. Asadar o spalam bine, o taiem bucatele si o punem peste ceapa si usturoi. Adaugam capperi. Lasam putin sa se fiarba impreuna, dupa care adaugam rosiile. Si la urma paharul de vin. Lasam sa fiarba, pana scade vinul, dupa care adaugam mazarea. Dupa mazare, mai punem un strop de apa, doar ca se imbine gusturilem. Mai lasam pe foc inca 5 minute. Pofta buna!Calim ceapa, in ulei de masline. Dupa cateva momente, putem adauga usturoiul taiat. Lasam la foc mic sa se caleasca ceapa si usturoiul, pana pregatim sepia. Asadar o spalam bine, o taiem bucatele si o punem peste ceapa si usturoi. Adaugam capperi. Lasam putin sa se fiarba impreuna, dupa care adaugam rosiile. Si la urma paharul de vin. Lasam sa fiarba, pana scade vinul, dupa care adaugam mazarea. Dupa mazare, mai punem un strop de apa, doar ca se imbine gusturilem. Mai lasam pe foc inca 5 minute. Pofta buna! Se serveste calda.
Etichete:
ceapa,
usturoi,
rosii,
ulei,
mazare,
vin,
masline,
retete fara gluten,
retete fara lactoza,
retete pentru copii,
retete pentru diabetici,
retete pentru hepatita,
retete pentru hipertensivi,
retete fara grasimi