- Se amesteca intr-un bol toate ingredientele solide: faina, praf de copt, zahar. - Se amesteca intr-un bol toate ingredientele lichide: laptele, esenta de vanilie, untul topit, ouale. - Se adauga treptat ingredientele solide peste ingredientele lichide si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. - Se incorporeaza branza de vaci in compozitia obtinuta. - Se incorporeaza fructele de padure in compozitia obtinuta. - Se tapeteaza o tava pentru briose cu hartiute speciale. - Se imparte compozitia in 12 parti aproximativ egale se se pun in hartiutele pentru briose. - Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 25 - 30 de minute. - Briosele coapte se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. - Se pudreaza suprafata brioselor cu zahar pudra.- Se amesteca intr-un bol toate ingredientele solide: faina, praf de copt, zahar. - Se amesteca intr-un bol toate ingredientele lichide: laptele, esenta de vanilie, untul topit, ouale. - Se adauga treptat ingredientele solide peste ingredientele lichide si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. - Se incorporeaza branza de vaci in compozitia obtinuta. - Se incorporeaza fructele de padure in compozitia obtinuta. - Se tapeteaza o tava pentru briose cu hartiute speciale. - Se imparte compozitia in 12 parti aproximativ egale se se pun in hartiutele pentru briose. - Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 25 - 30 de minute. - Briosele coapte se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. - Se pudreaza suprafata brioselor cu zahar pudra.

Ingredientele mentionate sunt necesare pentru 12 briose. Reteta aceasta am gasit-o pe blogul Laurei Adamache careia ii multumesc pentru reteta (reteta originala foloseste mure insa eu le-am inlocuit cu fructe de padure si am redus putin cantitatea).