Nimic nu se compara cu tocanita de vita!Se prajeste putin carnea,pana s-a rumenit pe toate partile.

Se face asta pentru a retine sucurile din carne si a o face mai frageda.

Carnea se prajeste in tigaie,dar nu se suprapun bucatile,intrucat nu se vor mai praji ci se vor gati la abur. Se scoate carnea si se prajeste ceapa cu telina si apoi se adauga usturoiul.

Adauga patrunjelul,foile de dafin,rosiile,carnea si supa sau apa. Se da la fiert si dupa ce a inceput sa clocoteasca,se da la foc mic. Se fierbe doua ore sau pana cand e fiarta carnea.

Se adauga morcovii si carnea si se mai fierb inca 30 de minute sau pana cand sunt fierte legumele. Se sareaza dupa gust. Daca il vrei mai gros se poate adauga amidon amestecat cu apa.

Se pot adauga si mai multe legume.

Eu o fac la oala cu presiune si intr-o ora e gata tocanita!