Acestia sunt biscuiti tipici americani ideali pt zile de nastere la copii si nu numai, sunt crocanti si gustosi. Se amesteca untul moale cu zaharul dupa care se adauga oul si vanilia. Se omogenizeaza si se pune faina amestecata cu sarea si bicarbonatul. Se pun alunele macinate si jumatate din cantitatea de m&m s (eu nu am pus). Se amesteca bine si se fac bilute care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se orneaza cu m&ms. Acestea se apasa un pic ca sa intre in aluat. Se coc la 180 grade pt 15 min, se lasa sa se raceasca in tava un pic si dupa aia se scot cu o paleta. Eu, ca de obicei, am facut portie dubla.

Acestia sunt biscuiti tipici americani ideali pt zile de nastere la copii si nu numai, sunt crocanti si gustosi. Se amesteca untul moale cu zaharul dupa care se adauga oul si vanilia. Se omogenizeaza si se pune faina amestecata cu sarea si bicarbonatul. Se pun alunele macinate si jumatate din cantitatea de m&m s(eu nu am pus). Se amesteca bine si se fac bilute care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se orneaza cu m&ms. Acestea se apasa un pic ca sa intre in aluat. Se coc la 180 grade pt 15 min, se lasa sa se raceasca in tava un pic si dupa aia se scot cu o paleta. Eu, ca de obicei, am facut portie dubla.