Nu am facut niciodata,m-am interesat,m-am uitat prin retete dar am facut cum am crezut eu ca e mai bine.....si a iesit o dulceata parfumata si....dulceeeeeAm spalat ff bine gutuile,le-am sters si le-am curatat de coaja si de casuta cu seminte.

Lamaia am spalat-o bine,am stors zeama peste gutuile rase,am adaugat zaharul si le-am lasat deoparte sa-si lase zeama.

Cojile si cotoarele le-am pus la fiert in 2 l apa si coaja de lamaie,pana a scazut si a ramas cam 1\2 l zeama pe care am adaugat-o peste gutuile rase cand s-a racit.

Am amestecat si am pus la foc pentru 1\2 ora,amestecand des.

Am pus dulceata fierbinte in borcane si am infiletat capacul cand s-a racit.mi-am adus aminte ca mama facea din cotoare si coji,peltea,asa ca uitandu-ma prin retete si vazand ca se pune apa,m-am gandit ca e pacat sa arunc la gunoi atata amar de aroma si bine am facut.mi-au iesit 7 borcane de 32o gr.