Cum am zis va incant cu o alta reteta cu flori de dovlece. In Napoli se gasesc in perioada verii in toate frigitoriile si rosticerie aceste pizzele. Sunt nr 1 in bucataria napoletana. Se curata florile de partea verde si pistil, se spala si se pun la scurs. Se pune faina intr-un castron se adauga oul, apa in care s-a dizolvat drojdia si se amesteca. Se pune sarea, parmezanul ras, piperul si florile rupte in doua si se framanta bine. Este un aluat moale care se lasa la crescut 2 ore. Dupa ce a crescut se ia cu o lingura din aluat si se prajesc in ulei. Se servesc calde.

Cum am zis va incant cu o alta reteta cu flori de dovlece. In Napoli se gasesc in perioada verii in toate frigitoriile si rosticerie aceste pizzele. Sunt nr 1 in bucataria napoletana. Se curata florile de partea verde si pistil, se spala si se pun la scurs. Se pune faina intr-un castron se adauga oul, apa in care s-a dizolvat drojdia si se amesteca. Se pune sarea, parmezanul ras, piperul si florile rupte in doua si se framanta bine. Este un aluat moale care se lasa la crescut 2 ore. Dupa ce a crescut se ia cu o lingura din aluat si se prajesc in ulei. Se servesc calde.