Se fierb cartofii in coaja ...intre timp se bat ouale se pune o lingurita rasa de cimbru sau oregano si branza data pe razatoare. Se taie kaizerul sau baconul fasiute si se adauga in ouale batute. Dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se taie cubulete mici si se adauga si acestia in vasul cu celelalte ingrediente...se adauga putin piper si se amesteca. Se unge o tava cu ulei si apoi se rastoarna compozitia in tava se presara cascavalul ras deasupra si se da la cuptor pentru maxim 20 minute.

Este gata cand capata o culoare aurie.

Se fierb cartofii in coaja ...intre timp se bat ouale se pune o lingurita rasa de cimbru sau oregano si branza data pe razatoare. Se taie kaizerul sau baconul fasiute si se adauga in ouale batute. Dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se taie cubulete mici si se adauga si acestia in vasul cu celelalte ingrediente...se adauga putin piper si se amesteca. Se unge o tava cu ulei si apoi se rastoarna compozitia in tava se presara cascavalul ras deasupra si se da la cuptor pentru maxim 20 minute.

Este gata cand capata o culoare aurie. Se serveste calda cu o lingurita de smantana deasupra.