Mancarica asta am mancat-o cand am fost la Budapesta . MI-am trimis translatorul,hi-hi-hi [ pe fiul meu Andrei, caci eu nu prea pricep ] sa intrebe cum se prepara . Cat despre traducerea denumirii, este aproximativa, pe cati am intrebat, atatea variante mi-au dat, dar i-ar putea zice si mancare de popas in oaza .

Pieptul de pui se spala, se portioneza, se bate bine, se condimenteaza cu sare, piper, boia busuioc,, pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Stropit cu ulei [ ce bun ar fi un spray cu ulei de ala ce vad la tv !!! ] se da la cuptorul incalzit 15 minute cat sa fie aproape patruns . Ardeii + ceapa, curatate si taiate julien, pestisori,sarate se prajesc 1-2 minute, nu mult genul stir-fry. Se distribuie in tava peste pieptul de pui . deasupra se rastoarna ouale batute cu smantana, sare si piper . Se decoreaza cu bucati de cas afumat si se da la cuptor atat doar cat sa se topeasca casul si sa,,,se inchege oul cu smantana . Serviti cu vetrdeata presarata alaturi de garnitura preferata . Noi am avut garnitura de cartofi aurii taiati rondele .

Garnitura sa fie pregatita , deoarece spre surpriza mea Karavan szelet se prepara foarte repede.