Frunzele de ceapa se taie marunt si se calesc in uleiul incins. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se arde ceapa. Intre timp se amesteca ouale bine cu o furculita, dupa care se toarna treptat 1 l de apa pana ce ouale se dilueaza. Urmatorul pas este adaugarea malaiului proaspat cernut. Malaiul nu se adauga tot acum, se adauga o cantitate mica, aproximativ 300 gr. Compozitia obtinuta se toarna peste ceapa calita. Se lasa aproximativ 10 minute dupa care se adauga si restul de apa amestecata cu malaiul ramas. Atentie: Se amesteca aproape mereu, deoarece se poate lipii!!! Se lasa sa fiarba pana cand malaiul s-a fiert bine, dar atentie aceasta prajiturica nu trebuie lasata pe foc pana ce se intareste ca o mamaliga. Aceasta trebuie sa fie subtire. Cand este gata se sareaza dupa gust si se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt. Dupa ce am adaugat verdeata, prajiturica se ia de foc.

Frunzele de ceapa se taie marunt si se calesc in uleiul incins. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se arde ceapa. Intre timp se amesteca ouale bine cu o furculita, dupa care se toarna treptat 1 l de apa pana ce ouale se dilueaza. Urmatorul pas este adaugarea malaiului proaspat cernut. Malaiul nu se adauga tot acum, se adauga o cantitate mica, aproximativ 300 gr. Compozitia obtinuta se toarna peste ceapa calita. Se lasa aproximativ 10 minute dupa care se adauga si restul de apa amestecata cu malaiul ramas. Atentie: Se amesteca aproape mereu, deoarece se poate lipii!!! Se lasa sa fiarba pana cand malaiul s-a fiert bine, dar atentie aceasta prajiturica nu trebuie lasata pe foc pana ce se intareste ca o mamaliga. Aceasta trebuie sa fie subtire. Cand este gata se sareaza dupa gust si se adauga mararul si patrunjelul tocat marunt. Dupa ce am adaugat verdeata, prajiturica se ia de foc. Se serveste simpla sau obtional puteti adauga deasupra telemea sau cascaval. Pofta buna!!!