-se bat albusurile bine de tot -se adauga zaharul si se bate in continuare cu mixerul pana se intareste bine de tot -se pun fructele confiate -se adauga faian si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn. -se coace la foc moderat pana se desprinde putin blatul de tava si se inchide putin culoarea desupra. In tava punem hartie de copt. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc bine galbenusurile. Se pune pe abur compozitia,se adauga laptele si amestecam pana se ingroasa. Se da la racit. Apoi adaugam esenta de lamaie. Frecam bine untul si adaugam din comp. de oua in unt lingura cu lingura. Glazura: -se face o glazura la rece,alba sau cioco..ce doriti voi! Asamblare: -prima jumatate din blat 1 - 1/2 crema+blat 2 - 1/2 crema + a doua jumate din blat 1 + glazura -puteti peste glazura sa aduagat frisca...eu nu pun frisca.-se bat albusurile bine de tot -se adauga zaharul si se bate in continuare cu mixerul pana se intareste bine de tot -se pun fructele confiate -se adauga faian si se amesteca de sus in jos cu lingura de lemn. -se coace la foc moderat pana se desprinde putin blatul de tava si se inchide putin culoarea desupra. In tava punem hartie de copt. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc bine galbenusurile. Se pune pe abur compozitia,se adauga laptele si amestecam pana se ingroasa. Se da la racit. Apoi adaugam esenta de lamaie. Frecam bine untul si adaugam din comp. de oua in unt lingura cu lingura. Glazura: -se face o glazura la rece,alba sau cioco..ce doriti voi! Asamblare: -prima jumatate din blat 1 - 1/2 crema+blat 2 - 1/2 crema + a doua jumate din blat 1 + glazura -puteti peste glazura sa aduagat frisca...eu nu pun frisca.