Laptele se pune la fiert cu coaja de lamaie, 100g zahar si tija de scortisoara. Se lasa la fiert, cateva momente pt se topeste zaharul. Dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit. Rece, se strecoara se pune intr-o caserola si se da la congelator pana e inghetat de jumatate (ca si granita la noi). Dupa se bat albusurile cu zaharul spuma. Spuma se amesteca cu laptele inghetat. Se serveste imediat, iar in momentul servirii se presara scortisoara pudra. Pofta sa aveti!Laptele se pune la fiert cu coaja de lamaie, 100g zahar si tija de scortisoara. Se lasa la fiert, cateva momente pt se topeste zaharul. Dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit. Rece, se strecoara se pune intr-o caserola si se da la congelator pana e inghetat de jumatate (ca si granita la noi). Dupa se bat albusurile cu zaharul spuma. Spuma se amesteca cu laptele inghetat. Se serveste imediat, iar in momentul servirii se presara scortisoara pudra. Pofta sa aveti!