Se amesteca bine carnea tocata cu usturoiul tocat marunt (sau praf), patrunjel daca doriti, sare, piper si oul, se fac mici perisoare. Intr-o cratita punem o lingura ulei si un catel de usturoi taiat in doua, il rumenim sa-i dea gust putin la ulei, apoi scoatem usturoiul si punem sosul de rosii. Adaugam si apa (sau supa de zarzavat ), asa incat sa avem un sos mai sutbirel. Dam intr-un clocot si apoi punem chiftelele crude inauntru, lasam sa fiarba circa 5 minute si apoi adaugam mazarea cu putin din sosul in care a fost conservata. Daca dorim punem si putina verdeata, patrunjel, marar. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand carnea si mazarea sunt gata.

Se amesteca bine carnea tocata cu usturoiul tocat marunt (sau praf), patrunjel daca doriti, sare, piper si oul, se fac mici perisoare. Intr-o cratita punem o lingura ulei si un catel de usturoi taiat in doua, il rumenim sa-i dea gust putin la ulei, apoi scoatem usturoiul si punem sosul de rosii. Adaugam si apa (sau supa de zarzavat ), asa incat sa avem un sos mai sutbirel. Dam intr-un clocot si apoi punem chiftelele crude inauntru, lasam sa fiarba circa 5 minute si apoi adaugam mazarea cu putin din sosul in care a fost conservata. Daca dorim punem si putina verdeata, patrunjel, marar. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand carnea si mazarea sunt gata.