Muschiuletul de porc il taiem bucatele mai marisoare.il spalam si il tamponam cu niste servetele de bucatarie,pentru surplusul de apa.intr-o oala punem putin ulei.turnam si carnea acolo si o rumenim putin pe ambele parti.punem 1 cana si jumatate de apa(sau doua),condimentam cu putina sare si piper si lasam sa fiarba,la foc potrivit,oala fiind acoperita cu un capac.ceapa o curatam si o tocam maruntel.morcovul il curatam si il taiem rondele.rosiile le maruntim .cand carnea a fiert cam pe jumatate,adaugam ceapa,morcovul si rosiile taiate.lasam sa fiarba in continuare pana carnea si legumele sunt fierte bine.faina o desfacem in putina apa,apoi o turnam in tigaie,printr-o strecuratoare.invartim repede pentru a nu se face cocoloase.la urma punem si putina boia de ardei si usturoiul pisat.mai dam 2-3 clocote si inchidem aragazul.patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.acesta il presaram deasupra mancarii.daca nu folositi rosii in sos tomat,si folositi rosii din aste la kg,atunci puneti si pasta de tomate.