Punem intr-un castron mare faina, sarea, zaharul, branza sfaramitata. Incalzim putin apa in care audaugam uleiul si drojdia. Framantam un aluat moale, elastic care nu se lipeste de mana si il lasa sa creasca timp de 40 minute. Impartim aluatul in 15 16 bile egale si putem incepe modelarea lor! Se unge suprafata de lucru cu putin ulei si se intinde bila intr-o forma rotunda. Se taie in patru pastrand centrul intact! In centrul cercului punem umplutura si incepem impaturirea: se ia una din sectiuni si se imbratiseaza umplutura. Luam partea opusa a primei sectiuni si imbratisam sectiunea folosita. Operatiunea se repeta su celelalte doua sectiuni ramase. Ciupim putin aluatul la sfarsit sa nu se desfaca la copt. Si aceasta facem cu toate bilele de aluat. Incalzim cuptorul la 180 de grade, ungem trandafirii cu putin ou pe deasupra si presaram cateva seminte de susan. Coacem timp de 20 30 minute pana ce varfurile prind o culoare placuta aurie!Punem intr-un castron mare faina, sarea, zaharul, branza sfaramitata. Incalzim putin apa in care audaugam uleiul si drojdia. Framantam un aluat moale, elastic care nu se lipeste de mana si il lasa sa creasca timp de 40 minute. Impartim aluatul in 15 16 bile egale si putem incepe modelarea lor! Se unge suprafata de lucru cu putin ulei si se intinde bila intr-o forma rotunda. Se taie in patru pastrand centrul intact! In centrul cercului punem umplutura si incepem impaturirea: se ia una din sectiuni si se imbratiseaza umplutura. Luam partea opusa a primei sectiuni si imbratisam sectiunea folosita. Operatiunea se repeta su celelalte doua sectiuni ramase. Ciupim putin aluatul la sfarsit sa nu se desfaca la copt. Si aceasta facem cu toate bilele de aluat. Incalzim cuptorul la 180 de grade, ungem trandafirii cu putin ou pe deasupra si presaram cateva seminte de susan. Coacem timp de 20 30 minute pana ce varfurile prind o culoare placuta aurie! Ii acoperim cu un servet de bucatarie pentru a sta la cald si a se pastra moi, pana in momentul servirii! Pot fi serviti calzi sau reci!