un fel de mancare de castraveti dar putin diferita...

Carnea se spala bine in cateva ape, pana iese tot sangele, si se taie felii. Se pune uleiul la incins intr-o oala iar apoi se pune carnea la calit, la foc mic, acoperind oala cu un capac. Cand carnea devine albicioasa, vom pune ceapa taiata solzisor si morcovul taiat rondele. Se lasa la foc mic, oala acoprita cu un capac, cateva minute pana se calesc putin. Se toarna apa calda cat sa acopere carnea, se pune ardeiul gras taiat cubulete, se pune capacul pe oala si se lasa la foc mediu pana cand a fiert carnea. Intre timp vom taia castravetii rondele si-i vom pune la scurs. Dupa ce carnea a fiert bine, adaugam rosiile cubulete si rondelele de castraveti. Se acopera iar oala si se lasa pana fierbe bine, dar castravetii sa mai ramana putin crocantosi (eu am lasat 15 minute la foc mic). Inainte de a stinge focul, punem sare si piper dupa gust. Eu nu am pus piper pentru ca am avut catravetii putin iuti. Se serveste calda cu marar proaspat tocat.

Pofta buna!