Iepurele intreg, se taie bucati. Bucatile se lasa in apa, pana se vor folosi la gatit. Se curata, se spala si se taie ceapa si usturoiul. Intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se pun bucatile de ceapa si usturoi. Se lasa la calit, la foc mic, cca 5 minute. Intre timp, bucatile de iepure se sterg bine si se pun peste ceapa si usturoi. Iepurele se lasa la prajit, pe o parte si pe alta, dupa care se stinge cu vinul alb. Se lasa ca vinul sa se evapore, apoi se adauga sosul de rosii. Peste se pun in prima faza 800ml supa vegetala, sare, piper, rozmarinul, dafinul, ardeiul iute, zaharul si se lasa la fiert. Daca atunci cand supa a scazut, carnea nu este perfect patrunsa, se mai poate adauga supa si se mai poate lasa la fiert. Se amesteca din cand in cand. Se lasa pe foc iepurele, pana cand carnea e moale, iar supa a scazut in intregime. Se lasa o idee la racit, dupa care se poate servi. Merge foarte, foarte bine cu piure de cartofi! Pofta sa aveti!Iepurele intreg, se taie bucati. Bucatile se lasa in apa, pana se vor folosi la gatit. Se curata, se spala si se taie ceapa si usturoiul. Intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se pun bucatile de ceapa si usturoi. Se lasa la calit, la foc mic, cca 5 minute. Intre timp, bucatile de iepure se sterg bine si se pun peste ceapa si usturoi. Iepurele se lasa la prajit, pe o parte si pe alta, dupa care se stinge cu vinul alb. Se lasa ca vinul sa se evapore, apoi se adauga sosul de rosii. Peste se pun in prima faza 800ml supa vegetala, sare, piper, rozmarinul, dafinul, ardeiul iute, zaharul si se lasa la fiert. Daca atunci cand supa a scazut, carnea nu este perfect patrunsa, se mai poate adauga supa si se mai poate lasa la fiert. Se amesteca din cand in cand. Se lasa pe foc iepurele, pana cand carnea e moale, iar supa a scazut in intregime. Se lasa o idee la racit, dupa care se poate servi. Merge foarte, foarte bine cu piure de cartofi! Pofta sa aveti!