(Recomand sa fierbeti in oala sub presiune) Carnea de rata se portioneaza si se pune la fiert in 3 litri apa cu 1/2 lingura sare. Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare si se adauga in oala in care fierbe carnea. Rosiile le oparim, le curatim apoi de coaja si le pasam (eu le-am dat prin blender). Cand carnea e fiarta, se adauga taieteii in supa si se lasa 5 minute sa fiarba, si se toarna si sucul de rosii . Se mai pune sare, delikat dupa gust. Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat presarat deasupra . PS. Cine doreste supa mai picanta poate sa adauge si cateva felii de ardei iute in farfurie .(Recomand sa fierbeti in oala sub presiune) Carnea de rata se portioneaza si se pune la fiert in 3 litri apa cu 1/2 lingura sare. Legumele se curata si se dau pe razatoarea mare si se adauga in oala in care fierbe carnea. Rosiile le oparim, le curatim apoi de coaja si le pasam (eu le-am dat prin blender). Cand carnea e fiarta, se adauga taieteii in supa si se lasa 5 minute sa fiarba, si se toarna si sucul de rosii . Se mai pune sare, delikat dupa gust. Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat presarat deasupra . PS. Cine doreste supa mai picanta poate sa adauge si cateva felii de ardei iute in farfurie .