Traim vremuri destul de grele, in care trebuie sa dramuim orice banut. M-am gandit ca pot sa va spun cum am facut mai multe feluri de mancare dintr-un singur pui. Este adevarat, acum gatesc pentru doua persoane, dar va asigur ca portiile sunt indestulatoare pentru mai multe. Am portionat puiul si iata ce a iesit:- supa de pui cu galusti (este preferata mea)- salata boeuf (din zarzavatul care a fiert in supa)- rulouri din piept de pui cu bacon si legume- friptura de pui ( din cele doua pulpe)Mod de preparare galusti- se bat ouale foarte bine cu un praf de sare intr-un bol- se adauga incet uleiul- se adauga grisul - se incorporeaza bine grisul in compozitie- se adauga piperul si patrunjelul- se lasa la frigider 10-15 minute (grisul trebuie sa absoarba toata umiditate din compozitie)Mod de preparare supa- se pune la fiert int-o oala 3 l de apa rece cu 1 lingurita de sare- se adauga carnea de pui foarte bine spalata- dupa ce a dat in clocot se spumeaza bine cu o spumiera- se adauga ceapa taiata in 4, morcovii, radacina de patrunjel si cartofii intregi- se taie ardeiul in cubulete si se adauga in oala- se mai lasa sa fiarba la foc mic 25 minute- se strecoara supa, se pune din nou la fiert si se potriveste de sare si piper- se adauga incet galustile in supa strecurata (se iau galusti numai din marginea compozitiei cu o lingurita trecuta prin apa)- se fierbe in clocote mici cu capacul pe jumatate asezat 13-15 minute- dupa acest timp se scoata o galusca si se incearca daca este fiarta (daca nu este se mai fierbe 5 minute)- se opreste focul si se adauga busuiocul uscat si patrunjelul proaspat tocat - se serveste fierbinte ca atare sau se adauga bucatele din carnea care a fiert in supaDaca aveti resturi de paine uscata, nu le aruncati. Taiati-le cubulete si dati-le la cuptor pentru 5-6 minute. Veti avea niste crutoane minunate pe care le puteti folosi la supa in locul galustilor.