Taiati in felii subtiri 1/2 lamaie si stoarceti de zeama cealalata jumatate. Condimentati pestii curatati si spalati cu sare si piper, dupa gust. Introduceti in interiorul fiecarui peste cate 1 felie de lamaie impreuna cu cate 1 crenguta de cimbrisor. Curatati legumele, apoi feliati jumatatile de ceapa uscata, ardeii grasi si taiati rondele morcovii si ceapa verde. Puneti-le impreuna cu boabele de mazare intr-un bol mare, stropiti cu cateva linguri de ulei, condimentati cu sare, piper si omogenizati bine. Turnati in tava unsa cu putin ulei, adaugati apa si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la 180 grade sau pana ce legumele incep sa se inmoaie. Scoateti tava, asezati deasupra pestii, feliile de lamaie ramase si stopiti cu zeama de lamaie. Dati din nou la cuptor, pentru circa 20- 25 min sau pana ce pestii sunt facuti. Serviti cat este cald, portionand in farfurie cate un peste pe pat de legume si felii de lamaie.

Taiati in felii subtiri 1/2 lamaie si stoarceti de zeama cealalata jumatate. Condimentati pestii curatati si spalati cu sare si piper, dupa gust. Introduceti in interiorul fiecarui peste cate 1 felie de lamaie impreuna cu cate 1 crenguta de cimbrisor. Curatati legumele, apoi feliati jumatatile de ceapa uscata, ardeii grasi si taiati rondele morcovii si ceapa verde. Puneti-le impreuna cu boabele de mazare intr-un bol mare, stropiti cu cateva linguri de ulei, condimentati cu sare, piper si omogenizati bine. Turnati in tava unsa cu putin ulei, adaugati apa si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la 180 grade sau pana ce legumele incep sa se inmoaie. Scoateti tava, asezati deasupra pestii, feliile de lamaie ramase si stopiti cu zeama de lamaie. Dati din nou la cuptor, pentru circa 20- 25 min sau pana ce pestii sunt facuti. Serviti cat este cald, portionand in farfurie cate un peste pe pat de legume si felii de lamaie.