Detalii Chifle cu Zahar si Scortisoara
O reteta buna pentru un mic dejun copios, se pot manca simple, cu gem sau ciocolata. Se pune faina cernuta intr-un castron. Se adauga drojdia, zaharul, sarea si se amesteca. La urma se pune laptele caldut cu uleiul. Se omogenizeaza si se framanta un aluat omogen si elastic. Daca e nevoie, se mai adauga un pic de ulei la framantat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Dupa care se fac bilute de 50 grame cca care se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa din nou la crescut pana isi dubleaza volumul, dupa care se ung cu lapte si se pudreaza cu scortisoara si zahar brun. Se coc la foc mediu pana sunt aurii. Eu am facut portie dubla si o tava am facut-o fara scortisoara si zahar, doar cu susan.
O reteta buna pentru un mic dejun copios, se pot manca simple, cu gem sau ciocolata. Se pune faina cernuta intr-un castron. Se adauga drojdia, zaharul, sarea si se amesteca. La urma se pune laptele caldut cu uleiul. Se omogenizeaza si se framanta un aluat omogen si elastic. Daca e nevoie, se mai adauga un pic de ulei la framantat. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Dupa care se fac bilute de 50 grame cca care se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa din nou la crescut pana isi dubleaza volumul, dupa care se ung cu lapte si se pudreaza cu scortisoara si zahar brun. Se coc la foc mediu pana sunt aurii. Eu am facut portie dubla si o tava am facut-o fara scortisoara si zahar, doar cu susan.