O garnitura foarte usor de facut, rapida si tare buna. Fasolea se curata bine, se indeparteaza capetele dupa care se taie in doua sau trei, asta doar in cazul in care pastaile sant mai lungi. Intr-un vas se pune apa cu sare la fiert si in momentul in care apa clocoteste se adauga fasolea pregatita din timp. Se lasa la fiert 5 minute dupa care se scurge. Separat intr-o tigaie se pune uleiul sau untul la topit si se adauga fasolea scursa. Se prajeste putin in ulei se adauga usturoiul pisat si rosiile tocate bucati micute. Se mai tine pe foc 2 minute dupa care se indeparteaza de la sursa de caldura/foc. Se acopera cu un capac si se serveste calda langa friptura de curcan. Fasolea trebuie sa fie crocanta.

O garnitura foarte usor de facut, rapida si tare buna. Fasolea se curata bine, se indeparteaza capetele dupa care se taie in doua sau trei, asta doar in cazul in care pastaile sant mai lungi. Intr-un vas se pune apa cu sare la fiert si in momentul in care apa clocoteste se adauga fasolea pregatita din timp. Se lasa la fiert 5 minute dupa care se scurge. Separat intr-o tigaie se pune uleiul sau untul la topit si se adauga fasolea scursa. Se prajeste putin in ulei se adauga usturoiul pisat si rosiile tocate bucati micute. Se mai tine pe foc 2 minute dupa care se indeparteaza de la sursa de caldura/foc. Se acopera cu un capac si se serveste calda langa friptura de curcan. Fasolea trebuie sa fie crocanta.