- Se incalzeste cuptorul la 220 C. - Se spala cartofii dulci foarte bine si se sterg cu un prosop absorbant pentru bucatarie (in functie de preferinte cartofii se decojesc sau nu). - Se feliaza cartofii cat mai subtire (folosind un feliator electric, mandolina sau chiar un cutit mare de bucatarie foarte bine ascutit - grosimea unei felii trebuie sa fie max 2-3 mm) si de preferinta in mod egal (in acest mod coacerea lor se va face in acelasi timp). - Se aseaza feliile de cartofi dulci pe servetele absorbante de bucatarie, unele langa altele. Se indeparteaza excesul lichidian (se aseaza feliile de cartofi intre doua servetele absorbante). - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. Se pulverizeaza putin ulei pe suprafata hartiei. - Se aseaza feliile de cartofi unele langa altele. - Se pulverizeaza putin ulei la suprafata (daca nu doriti sa folositi pulverizatorul sau considerati ca este necesar sa faceti mici retusuri , puteti folosi o pensula de patiserie insa pensularea suprafetei cartofilor va necesita ceva mai mult timp). - Se aseaza tava in cuptor pe nivelul intermediar al acestuia. Se coc cartofii la 220 C pana devin usor crocanti. Este important sa verificati periodic consistenta acestora. - Feliutele de cartofi coapte se aseaza pe servetele absorbante de bucatarie. - Se pudreaza inainate de servire cu zahar pudra si scortisoara pulbere (dupa preferinte).- Se incalzeste cuptorul la 220 C. - Se spala cartofii dulci foarte bine si se sterg cu un prosop absorbant pentru bucatarie (in functie de preferinte cartofii se decojesc sau nu). - Se feliaza cartofii cat mai subtire (folosind un feliator electric, mandolina sau chiar un cutit mare de bucatarie foarte bine ascutit - grosimea unei felii trebuie sa fie max 2-3 mm) si de preferinta in mod egal (in acest mod coacerea lor se va face in acelasi timp). - Se aseaza feliile de cartofi dulci pe servetele absorbante de bucatarie, unele langa altele. Se indeparteaza excesul lichidian (se aseaza feliile de cartofi intre doua servetele absorbante). - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. Se pulverizeaza putin ulei pe suprafata hartiei. - Se aseaza feliile de cartofi unele langa altele. - Se pulverizeaza putin ulei la suprafata (daca nu doriti sa folositi pulverizatorul sau considerati ca este necesar sa faceti mici retusuri , puteti folosi o pensula de patiserie insa pensularea suprafetei cartofilor va necesita ceva mai mult timp). - Se aseaza tava in cuptor pe nivelul intermediar al acestuia. Se coc cartofii la 220 C pana devin usor crocanti. Este important sa verificati periodic consistenta acestora. - Feliutele de cartofi coapte se aseaza pe servetele absorbante de bucatarie. - Se pudreaza inainate de servire cu zahar pudra si scortisoara pulbere (dupa preferinte).