Rulati cat mai strans firele de carnati proaspeti sub forma de cerc. Fixati cu ajutorul mai multor bete de frigarui, infipte in cruce prin carnati. Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Impanati cu felii de usturoi, salvie si rozmarin, dupa gust. Dati la cuptorul preincalzit, la foc potrivit (180 grade) pana sunt facuti si frumos rumeniti, intorcandu-i de cateva ori. Aveti grija sa nu-i prajiti / uscati prea tare. Scoateti pe un platou. Serviti imediat. Simpli sau alaturand garnitura si salata / muratura preferata.

Rulati cat mai strans firele de carnati proaspeti sub forma de cerc. Fixati cu ajutorul mai multor bete de frigarui, infipte in cruce prin carnati. Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Impanati cu felii de usturoi, salvie si rozmarin, dupa gust. Dati la cuptorul preincalzit, la foc potrivit (180 grade) pana sunt facuti si frumos rumeniti, intorcandu-i de cateva ori. Aveti grija sa nu-i prajiti / uscati prea tare. Scoateti pe un platou. Serviti imediat. Simpli sau alaturand garnitura si salata / muratura preferata. O reteta tare simpla, dar deosebit de delicioasa, care confera oricarui tip de carnati un gust aparte. Carnatii mei au fost mai grosi, dar tot i-am tras in tepe si i-am impanat bine. Pregatiti-i macar o data si veti vedea ca o sa ramaneti fani ai acestor carnati.