Detalii Chec Zebra
Topim margarina si apoi o lasam sa se raceasca. o mixam cu 100 gr zahar si zaharul vanilat pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam apoi ouale unul cate unul pe rand (amestecam bine dupa fiecare ou adaugat). Obtinem astfel o crema bogata. Adaugam putin cate putin faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Alternam cu 125 ml lapte. Impartim aluatul in doua boluri. In unul din boluri adaugam cacaua, zaharul ramas si restul de lapte. Amestecam totul bine. Intr-o tava pentru chec tapetata cu hartie de copt (sau unsa cu unt si presarata faina) punem cu ajutorul unuei linguri, pe rand din compozitia alba, apoi din cea neagra si continuam pana se termina tot aluatul. Coacem checul pentru 20-30 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade. Lasam sa se raceasca si dupa preferinta se pudreaza cu zahar pudra.
Topim margarina si apoi o lasam sa se raceasca. o mixam cu 100 gr zahar si zaharul vanilat pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam apoi ouale unul cate unul pe rand (amestecam bine dupa fiecare ou adaugat). Obtinem astfel o crema bogata. Adaugam putin cate putin faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Alternam cu 125 ml lapte. Impartim aluatul in doua boluri. In unul din boluri adaugam cacaua, zaharul ramas si restul de lapte. Amestecam totul bine. Intr-o tava pentru chec tapetata cu hartie de copt (sau unsa cu unt si presarata faina) punem cu ajutorul unuei linguri, pe rand din compozitia alba, apoi din cea neagra si continuam pana se termina tot aluatul. Coacem checul pentru 20-30 minute in cuptorul incins in prealabil la 180 grade. Lasam sa se raceasca si dupa preferinta se pudreaza cu zahar pudra.