Burta fiarta si tocata sau taiata cu cutitul. Adaugam ciupercile curatate si taiate marunt calite in putin ulei cu un catel de usturoi (scurse de ulei cind le adaugam la burta) Dupa gust se pot adauga sau nu cartofii fierti. Pentru varianta fara cartofi adaugam miez de piine inmuiat in lapte si stors bine. Adaugam ou + patrunjel tocat, sare, piper Formam chiftele pe care le tavalim prin pesmet si le prajim in tigaia cu ulei cald.

Burta fiarta si tocata sau taiata cu cutitul. Adaugam ciupercile curatate si taiate marunt calite in putin ulei cu un catel de usturoi (scurse de ulei cind le adaugam la burta) Dupa gust se pot adauga sau nu cartofii fierti. Pentru varianta fara cartofi adaugam miez de piine inmuiat in lapte si stors bine. Adaugam ou + patrunjel tocat, sare, piper Formam chiftele pe care le tavalim prin pesmet si le prajim in tigaia cu ulei cald.