Luati un vas termorezistent, mare si cu pereti inalti. Ungeti-l cu Pasta pentru uns tavi, vase termorezistente, forme de copt, etc, inclusiv peretii laterali. Fierbeti orezul al dente, conform cu instructiunile de pe pachet. Scurgeti, puneti-l in vasul termorezistent si nivelati. Turnati deasupra supa crema de ciuperci, apoi asezati pulpele de pui condimentate cu sare, piper, boia, chilli, dupa gust. Repartizati uniform ciupercile feliate, acoperind carnea. Dati la cuptorul preincalzit, pentru 1 ora, la 175 grade sau pana ce pulpele de pui sunt facute si capata o crusta frumos rumenita si usor crocanta. Serviti cat este cald, alaturi de o salata sau muratura preferata.

Luati un vas termorezistent, mare si cu pereti inalti. Ungeti-l cu Pasta pentru uns tavi, vase termorezistente, forme de copt, etc, inclusiv peretii laterali. Fierbeti orezul al dente, conform cu instructiunile de pe pachet. Scurgeti, puneti-l in vasul termorezistent si nivelati. Turnati deasupra supa crema de ciuperci, apoi asezati pulpele de pui condimentate cu sare, piper, boia, chilli, dupa gust. Repartizati uniform ciupercile feliate, acoperind carnea. Dati la cuptorul preincalzit, pentru 1 ora, la 175 grade sau pana ce pulpele de pui sunt facute si capata o crusta frumos rumenita si usor crocanta. Serviti cat este cald, alaturi de o salata sau muratura preferata. Din Carte Regala de Bucate