foarte bune si zic eu o idee noua de a gati pulpele!Se spala bine pulpele de pui, se ung cu ulei, se dau cu sare, piper si daca va plac si alte condimente(eu am mai pus putin din rasnita cu ciuperci, verdeturi si sare de mare iodata). Se aseaza in tava si cu rondele de cartofi in jur. Pe fundul tavii se toarna o cana de apa usor calduta. Se picura iar ulei peste tot si se dau la cuptor pana ce se fac cartofii bine iar pulpele sunt aproape gata.

Apoi se scot pulpele si se aseaza pe un gratar cu picioruse-se poate folosi cel de la cuptorul cu microunde. Se pregateste maioneza din galbenusuri, sare, piper, iaurt si ulei dupa care se adauga si usturoiul tocat.

A poi se pune cu lingura pe deasupra fiecarei pulpe. Peste aceasta maioneza se pune si cascavalul razuit marunt, apoi pesmetul din paine prajita. Se da iar la cuptor, gratarul cu pulpele fiind asezat pe o tavita cu margini inalte in care am pus apa.

S e lasa pana se rumenesc pulpele. Se servesc cu cartofi la tava si salata de cruditati.

Pofta buna