Este ideala pentru o cina, de obicei aici se pregateste la sarbatori. Se face un aluat dospit ca pentru pizza amestecand toate ingredientele pentru aluat, se framanta bine si se lasa la crescut o ora. Intre timp se spala scarola se fierbe un pic in apa cu sare, se scurge. Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei de masline si catelul de usturoi zdrobit la foc mic pana se prajeste un pic usturoiul, dupa care se adauga scarola fiarta, maslinele taiate bucati si caperi se lasa un pic sa prinda gust toate ingredientele dupa care se lasa la racit. Intr-o tava rotunda de 28 cm, se unge cu ulei si se pune jumatee din aluat, umplutura si restul de aluat se acopera bine si se lasa din nou la crescut o ora. Dupa care se unge cu ulei de masline deasupra si se coace la 180 grade pentru 30 minute sau pana nu este frumos rumenita. Se serveste calduta si rece este delicioasa.

Este ideala pentru o cina, de obicei aici se pregateste la sarbatori. Se face un aluat dospit ca pentru pizza amestecand toate ingredientele pentru aluat, se framanta bine si se lasa la crescut o ora. Intre timp se spala scarola se fierbe un pic in apa cu sare, se scurge. Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei de masline si catelul de usturoi zdrobit la foc mic pana se prajeste un pic usturoiul, dupa care se adauga scarola fiarta, maslinele taiate bucati si caperi se lasa un pic sa prinda gust toate ingredientele dupa care se lasa la racit. Intr-o tava rotunda de 28 cm, se unge cu ulei si se pune jumatee din aluat, umplutura si restul de aluat se acopera bine si se lasa din nou la crescut o ora. Dupa care se unge cu ulei de masline deasupra si se coace la 180 grade pentru 30 minute sau pana nu este frumos rumenita. Se serveste calduta si rece este delicioasa.