- Dovleceii zucchini se spala, se rad pe razatoare (pe portiunea cu gauri mari) si se pun intr-un bol. Se adauga sarea, se amesteca bine cu o lingura din lemn si se lasa timp de 10 minute. - Ceapa verde se spala si se taie rondele. - Ouale se bat cu telul intr-un bol. - Se storc dovleceii foarte bine pentru a indeparta excesul de lichid (se poate folosi pentru acest timp de lucru o bucata mare de tifon). - Se adauga ceapa verde si ouale pregatite anterior. Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte si se amesteca intreaga compozitie. - Se adauga faina (in doua etape) si se amesteca astfel incat sa nu se formeze cocoloase. - Se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta. Se pune in tigaie o lingura plina cu compozitia pregatita anterior si se intinde cu dosul lingurii sau cu o spatula (astfel incat compozitia sa se aplatizeze si sa dobandeasca o forma rotunda). Se coc pe ambele parti pana se rumenesc (aproximativ 3-5 minute fiecare). - Dupa prajire se aseaza intre servetele absorbante din hartie pentru bucatarie (indepartand astfel excesul de ulei). - Se adauga la suprafata (optional) putin parmezan sau grana padano inainte de servire.- Dovleceii zucchini se spala, se rad pe razatoare (pe portiunea cu gauri mari) si se pun intr-un bol. Se adauga sarea, se amesteca bine cu o lingura din lemn si se lasa timp de 10 minute. - Ceapa verde se spala si se taie rondele. - Ouale se bat cu telul intr-un bol. - Se storc dovleceii foarte bine pentru a indeparta excesul de lichid (se poate folosi pentru acest timp de lucru o bucata mare de tifon). - Se adauga ceapa verde si ouale pregatite anterior. Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte si se amesteca intreaga compozitie. - Se adauga faina (in doua etape) si se amesteca astfel incat sa nu se formeze cocoloase. - Se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta. Se pune in tigaie o lingura plina cu compozitia pregatita anterior si se intinde cu dosul lingurii sau cu o spatula (astfel incat compozitia sa se aplatizeze si sa dobandeasca o forma rotunda). Se coc pe ambele parti pana se rumenesc (aproximativ 3-5 minute fiecare). - Dupa prajire se aseaza intre servetele absorbante din hartie pentru bucatarie (indepartand astfel excesul de ulei). - Se adauga la suprafata (optional) putin parmezan sau grana padano inainte de servire. Ingredientele sunt necesare penrtu 8-10 bucati.