Pentru compozitia alba Bateti spuma albusul. Adaugati zaharul pudra si fulgii de cocos. Dupa caz, daca compozitia nu se leaga, adaugati inca 1 albus batut spuma. Modelati bilute mici de marimea unei corcoduse si lasati in asteptare. Pentru compozitia maro Frecati untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana devine spumos si zaharul este topit. Adaugati galbenusurile, 1 albus, cacao cernuta si omogenizati bine. La sfarsit, inglobati faina cernuta impreuna cu praful de copt. Din compozitia obtinuta modelati bile putin mai mari decat o nuca. Aplatizati-le, puneti la mijloc cate o biluta din compozitia cu cocos si refaceti biluta de cacao. Neteziti bine suprafata, deoarece la coacere se umfla si se pot crapa. Asezati-le usor distantate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit pentru 15- 20 min, la 180 grade. Lasati sa se racesca pe un gratar. Puteti servi simple sau presarate cu nuca de cocos / cacao ori ornate cu ciocolata.

Pentru compozitia alba Bateti spuma albusul. Adaugati zaharul pudra si fulgii de cocos. Dupa caz, daca compozitia nu se leaga, adaugati inca 1 albus batut spuma. Modelati bilute mici de marimea unei corcoduse si lasati in asteptare. Pentru compozitia maro Frecati untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana devine spumos si zaharul este topit. Adaugati galbenusurile, 1 albus, cacao cernuta si omogenizati bine. La sfarsit, inglobati faina cernuta impreuna cu praful de copt. Din compozitia obtinuta modelati bile putin mai mari decat o nuca. Aplatizati-le, puneti la mijloc cate o biluta din compozitia cu cocos si refaceti biluta de cacao. Neteziti bine suprafata, deoarece la coacere se umfla si se pot crapa. Asezati-le usor distantate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit pentru 15- 20 min, la 180 grade. Lasati sa se racesca pe un gratar. Puteti servi simple sau presarate cu nuca de cocos / cacao ori ornate cu ciocolata.