Intr-un castron, se pun ouale cu zaharul si se amesteca. Pe urma se adauga laptele si untul topit. Adaugam faina, cacao si praful de copt. In tava de la cuptor se pune hartie de copt, se toarna intr-o matrita patrata sau intr-o tava patrata. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30-40 de minute. Se face testul scobitorii. Lasa sa se raceasca complet. Incepem sa preparam crema: intr-o cratita mica, se amesteca impreuna zaharul cu nuca de cocos. Se adauga laptele si se amesteca. Se fierbe timp de 5-10 minute, pana cand crema se ingroasa. Lasa sa se raceasca, amestecand din cand in cand. Pregatiti toppingul de nuca de cocos, intr-o cratita se pune laptele, zaharul si untul. Se fierbe la foc mic. Cand untul sa topit, opriti si se adauga nuca de cocos. Se amesteca bine. Asamblati prajitura: se pune blatul pe o plansa sau pe o tava, se taie pe lungime blatul in doua, se pune crema de cocos si partea cealalta de blat. Intindeti bine crema, si se pune toppingul de cocos peste blat. bagati la frigider pentru o jumatate de ora. Intre timp topiti ciocolata la bain marin. Taie prajitura in 8 sau 10 bucati. Incepeti sa periati cu o pensula de bucatarie partile laterale cu ciocolata topita. Se pune si deasupra peste toppingul de cocos ciocolata topita si se lasa la frigider pana se intareste glazura de ciocolata. Se pune nuca de cocos deasupra si se mai lasa inca 20 de minute la frigider inainte de servire.

Intr-un castron, se pun ouale cu zaharul si se amesteca. Pe urma se adauga laptele si untul topit. Adaugam faina, cacao si praful de copt. In tava de la cuptor se pune hartie de copt, se toarna intr-o matrita patrata sau intr-o tava patrata. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30-40 de minute. Se face testul scobitorii. Lasa sa se raceasca complet. Incepem sa preparam crema: intr-o cratita mica, se amesteca impreuna zaharul cu nuca de cocos. Se adauga laptele si se amesteca. Se fierbe timp de 5-10 minute, pana cand crema se ingroasa. Lasa sa se raceasca, amestecand din cand in cand. Pregatiti toppingul de nuca de cocos, intr-o cratita se pune laptele, zaharul si untul. Se fierbe la foc mic. Cand untul sa topit, opriti si se adauga nuca de cocos. Se amesteca bine. Asamblati prajitura: se pune blatul pe o plansa sau pe o tava, se taie pe lungime blatul in doua, se pune crema de cocos si partea cealalta de blat. Intindeti bine crema, si se pune toppingul de cocos peste blat. bagati la frigider pentru o jumatate de ora. Intre timp topiti ciocolata la bain marin. Taie prajitura in 8 sau 10 bucati. Incepeti sa periati cu o pensula de bucatarie partile laterale cu ciocolata topita. Se pune si deasupra peste toppingul de cocos ciocolata topita si se lasa la frigider pana se intareste glazura de ciocolata. Se pune nuca de cocos deasupra si se mai lasa inca 20 de minute la frigider inainte de servire.