Taiati pieptul de pui in bucatele mici, condimentati cu sare, piper, dupa gust, amestecati-le bine cu sosul de soia si lasati cateva ore la frigider sa se aromeze. Puneti la prajit cu tot cu marinada, in foarte putin ulei incins, amestecand des. Cand carnea incepe sa prinda culoare, adaugati pe rand ciupercile, morcovul, ardeiul rosu, iar cand acestea devin moi, puneti boabele de porumb, ghimbirul (optional), bulionul / pasta de ardei rosu si inca putin sos de soia (daca este necesar si dupa gust). Caliti in continuare pana ce legumele sunt facute si zeama scazuta, apoi lasati la racit. Pentru taieteii de omleta Bateti ouale impreuna cu patrunjelul, susanul, fulgii de ardei iute, sosul de soia si condimentati cu sare, piper, dupa gust. Turnati amestecul intr-o tigaie cu foarte putin ulei incins si faceti o singura omleta pe care o prajiti pe ambele parti pana se rumeneste frumos. Scoateti pe servetele absorbante si lasati la racit. Rulati omleta, apoi taiati-o in fasii subtiri, de forma unor taietei. Dati deoparte. Puneti apa intr-o tava / vas care sa aiba dimensiunile mai mari decat cele ale foilor de orez. Luati cate o foaie de orez, scufundati-o complet in apa si scoateti-o imediat pe un servet curat. Foaia se va inmuia in mai putin de 1 minut si trebuie folosita imediat. Puneti la mijlocul ei 1- 2 lingurite din compozitia cu legume si carne si asezati desupra cateva fasiute de omleta. Impachetati astfel: aduceti foaia de orez dinspre voi peste umplutura, spre centrul foii; partile laterale (dreapta- stanga) peste sulul format, apoi rulati dinspre voi spre partea opusa pana in marginea foii de orez. Lucrati cu grija pentru ca foile de orez inmuiate au tendinta sa se lipeasca cand se ating parti de foita intre ele si riscati sa le rupeti. Sunt destul de rezistente, dar si delicate in acelasi timp. Procedati identic pana ce epuizati umplutura. Transferati direct intr-un vas termorezistent, uns cu putin unt, inclusiv peretii laterali. Topping Bateti ouale cu smantana si turnati uniform peste rulourile din vas, apoi presarati deasupra cu mozarella / cascaval ras. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 20- 25 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si formeaza o crusta frumos rumenita. Serviti cat este cald.

Taiati pieptul de pui in bucatele mici, condimentati cu sare, piper, dupa gust, amestecati-le bine cu sosul de soia si lasati cateva ore la frigider sa se aromeze. Puneti la prajit cu tot cu marinada, in foarte putin ulei incins, amestecand des. Cand carnea incepe sa prinda culoare, adaugati pe rand ciupercile, morcovul, ardeiul rosu, iar cand acestea devin moi, puneti boabele de porumb, ghimbirul (optional), bulionul / pasta de ardei rosu si inca putin sos de soia (daca este necesar si dupa gust). Caliti in continuare pana ce legumele sunt facute si zeama scazuta, apoi lasati la racit. Pentru taieteii de omleta Bateti ouale impreuna cu patrunjelul, susanul, fulgii de ardei iute, sosul de soia si condimentati cu sare, piper, dupa gust. Turnati amestecul intr-o tigaie cu foarte putin ulei incins si faceti o singura omleta pe care o prajiti pe ambele parti pana se rumeneste frumos. Scoateti pe servetele absorbante si lasati la racit. Rulati omleta, apoi taiati-o in fasii subtiri, de forma unor taietei. Dati deoparte. Puneti apa intr-o tava / vas care sa aiba dimensiunile mai mari decat cele ale foilor de orez. Luati cate o foaie de orez, scufundati-o complet in apa si scoateti-o imediat pe un servet curat. Foaia se va inmuia in mai putin de 1 minut si trebuie folosita imediat. Puneti la mijlocul ei 1- 2 lingurite din compozitia cu legume si carne si asezati desupra cateva fasiute de omleta. Impachetati astfel: aduceti foaia de orez dinspre voi peste umplutura, spre centrul foii; partile laterale (dreapta- stanga) peste sulul format, apoi rulati dinspre voi spre partea opusa pana in marginea foii de orez. Lucrati cu grija pentru ca foile de orez inmuiate au tendinta sa se lipeasca cand se ating parti de foita intre ele si riscati sa le rupeti. Sunt destul de rezistente, dar si delicate in acelasi timp. Procedati identic pana ce epuizati umplutura. Transferati direct intr-un vas termorezistent, uns cu putin unt, inclusiv peretii laterali. Topping Bateti ouale cu smantana si turnati uniform peste rulourile din vas, apoi presarati deasupra cu mozarella / cascaval ras. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 20- 25 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si formeaza o crusta frumos rumenita. Serviti cat este cald.