Detalii Desert Legerro
Sambata dupa amiaza se anunta invitati, iar pentru desert nu mai era timp. Norocul meu cu un pandispan facut cu o seara inainte. Asa ca mi-a venit repede o idee. Iat-o: Pentru pandispan batem untul la temperatura camerei cu 150 grame zahar pana se deschide la culoare si devine mai pufos, apoi adaugam galbenusurile si mixam bine. Punem si extractul de vanilie. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare apoi punem restul de zahar si mai batem 2, 3 minute. Mixul de galbenus il impartim in doua, iar intr-una dintre jumatati punem cacao si omogenizam bine. Apoi, incorporam spuma de albusuri in cele doua compozitii. Intr-o tava de prajitura incapatoare punem hartie cerata, turnam compozitia cu cacao apoi, deasupra, cea fara cacao. Coacem 35- 40 minute la 180 grade. O lasam sa se racesca. Pentru crema, preparam budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Daca doriti puteti pregati crema din 2 plicuri de budinca. Pentru asamblare avem nevoie de un bol de sticla incapator. Taiem pandispanul in felii de 2 cm si asezam un rand de pandispan, apoi fructe iar deasupra budinca, continuam pana cand bolul este plin iar stratul deasupra este din budinca. Il punem la frigider 1- 2 ore. La sfarsit ornam cu piersici si mure si servim. Pofta buna!Sambata dupa amiaza se anunta invitati, iar pentru desert nu mai era timp. Norocul meu cu un pandispan facut cu o seara inainte. Asa ca mi-a venit repede o idee. Iat-o: Pentru pandispan batem untul la temperatura camerei cu 150 grame zahar pana se deschide la culoare si devine mai pufos, apoi adaugam galbenusurile si mixam bine. Punem si extractul de vanilie. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare apoi punem restul de zahar si mai batem 2, 3 minute. Mixul de galbenus il impartim in doua, iar intr-una dintre jumatati punem cacao si omogenizam bine. Apoi, incorporam spuma de albusuri in cele doua compozitii. Intr-o tava de prajitura incapatoare punem hartie cerata, turnam compozitia cu cacao apoi, deasupra, cea fara cacao. Coacem 35- 40 minute la 180 grade. O lasam sa se racesca. Pentru crema, preparam budinca conform instructiunilor de pe ambalaj. Daca doriti puteti pregati crema din 2 plicuri de budinca. Pentru asamblare avem nevoie de un bol de sticla incapator. Taiem pandispanul in felii de 2 cm si asezam un rand de pandispan, apoi fructe iar deasupra budinca, continuam pana cand bolul este plin iar stratul deasupra este din budinca. Il punem la frigider 1- 2 ore. La sfarsit ornam cu piersici si mure si servim. Pofta buna!