Crema de branza cu paprika: Amestecati branza topita cu paprika / boia pana devine omogena si cu aspect cremos. Daca folositi triunghiuri de branza topita, zdrobiti-le intai cu furculita. Dati deoparte. Crema de broccoli: Spumati untul. Mixati broccoli impreuna cu oul fiert. Continuati mixarea, adaugand untul, apoi condimentati dupa gust cu sare, piper, nucsoara si zeama de lamaie. Lasati in asteptare. Crema de cascaval cu mere: Puneti intr-un vas laptele, smantana, ouale, cascavalul ras si faina. Fierbeti la bain-marie cca 20 min, la foc mic, amestecand continuu cu telul, pana ce compozitia se ingroasa si ajungeti la consistenta unei creme. Lasati la racit. Adaugati untul spumat, feliile de mar, cubuletele de ananas si omogenizati. Puneti gelatina sa se hidrateze in sucul de ananas rece, cca 10 min (sau conform cu instructiunile de pe plic), apoi incalziti putin pana se topeste gelatina, amestecand (aveti grija sa nu se infierbante prea tare). Inglobati-o in crema de cascaval. Lasati in asteptare. Asamblare: Tapetati o tava cu folie alimentara, astfel incat, folia sa depaseasca marginile tavii. Asezati 5 felii de cascaval, unele langa altele, obtinand o baza de forma dreptunghiulara. Acoperiti in strat cu 1/2 din crema de cascaval cu mere peste care asezati alte 5 felii de cascaval, unele langa altele. Intindeti uniform crema de branza cu paptika, presarati cu 1/2 din cantitatea de nuca si stropiti cu 1/2 din cantitatea ramasa de suc de ananas. Puneti in strat alte 5 felii de cascaval, urmate in ordine de: un strat de crema cu broccoli, restul de crema cu cascaval si mere, nucile ramase (presarate uniform), sucul de ananas ramas. Acoperiti totul cu ultimele 5 felii de cascaval, asezate unele langa altele. Puneti deasupra un fund de lemn mai greu si dati la frigider, pentru cateva ore, ca sa se aseze straturile si sa se intareasca bine cremele. Ornati numai inainte de servire. Intindeti branza topita cu smantana / verdeata, presarati cu cascaval ras, apoi ornati dupa dorinta cu felii de maslinele verzi cu umplutura de ardei rosu si presarati cu patrunjel verde, tocat marunt. Serviti feliat.

Crema de branza cu paprika: Amestecati branza topita cu paprika / boia pana devine omogena si cu aspect cremos. Daca folositi triunghiuri de branza topita, zdrobiti-le intai cu furculita. Dati deoparte. Crema de broccoli: Spumati untul. Mixati broccoli impreuna cu oul fiert. Continuati mixarea, adaugand untul, apoi condimentati dupa gust cu sare, piper, nucsoara si zeama de lamaie. Lasati in asteptare. Crema de cascaval cu mere: Puneti intr-un vas laptele, smantana, ouale, cascavalul ras si faina. Fierbeti la bain-marie cca 20 min, la foc mic, amestecand continuu cu telul, pana ce compozitia se ingroasa si ajungeti la consistenta unei creme. Lasati la racit. Adaugati untul spumat, feliile de mar, cubuletele de ananas si omogenizati. Puneti gelatina sa se hidrateze in sucul de ananas rece, cca 10 min (sau conform cu instructiunile de pe plic), apoi incalziti putin pana se topeste gelatina, amestecand (aveti grija sa nu se infierbante prea tare). Inglobati-o in crema de cascaval. Lasati in asteptare. Asamblare: Tapetati o tava cu folie alimentara, astfel incat, folia sa depaseasca marginile tavii. Asezati 5 felii de cascaval, unele langa altele, obtinand o baza de forma dreptunghiulara. Acoperiti in strat cu 1/2 din crema de cascaval cu mere peste care asezati alte 5 felii de cascaval, unele langa altele. Intindeti uniform crema de branza cu paptika, presarati cu 1/2 din cantitatea de nuca si stropiti cu 1/2 din cantitatea ramasa de suc de ananas. Puneti in strat alte 5 felii de cascaval, urmate in ordine de: un strat de crema cu broccoli, restul de crema cu cascaval si mere, nucile ramase (presarate uniform), sucul de ananas ramas. Acoperiti totul cu ultimele 5 felii de cascaval, asezate unele langa altele. Puneti deasupra un fund de lemn mai greu si dati la frigider, pentru cateva ore, ca sa se aseze straturile si sa se intareasca bine cremele. Ornati numai inainte de servire. Intindeti branza topita cu smantana / verdeata, presarati cu cascaval ras, apoi ornati dupa dorinta cu felii de maslinele verzi cu umplutura de ardei rosu si presarati cu patrunjel verde, tocat marunt. Serviti feliat.