Avem nevoie de o conopida pe care o desfacem in buchetele si avem doua variante: Sa o fierbem pe aburi. Sau in apa cu sare dupa care o strecuram. Ungem o tava de yena cu un strat generos de unt peste care presaram pesmet (eu am pus si smintina peste pesmet dar data viitoare nu mai pun) si punem cascaval razuit. Venim cu buchetelele de conopida, putem pune piper dupa gust si sare daca mai este nevoie peste care punem din nou bucatele de unt si cascaval. Deasupra punem smintina, daca smintina e prea groasa o subtiem cu putin lapte sau frisca lichida. Dam totul la cuptor pina se rumeneste.

Avem nevoie de o conopida pe care o desfacem in buchetele si avem doua variante: Sa o fierbem pe aburi. Sau in apa cu sare dupa care o strecuram. Ungem o tava de yena cu un strat generos de unt peste care presaram pesmet (eu am pus si smintina peste pesmet dar data viitoare nu mai pun) si punem cascaval razuit. Venim cu buchetelele de conopida, putem pune piper dupa gust si sare daca mai este nevoie peste care punem din nou bucatele de unt si cascaval. Deasupra punem smintina, daca smintina e prea groasa o subtiem cu putin lapte sau frisca lichida. Dam totul la cuptor pina se rumeneste.