Ceapa se taie si se caleste in 2 linguri de ulei, din cele 6 linguri necesare, timp de 5-6 minute. Sunca se taie bucatele mici, cascavalul se da prin razatoarea mare, ardelul se taie bucatele. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, cascavalul, iaurtul, sunca si ceapa calita. Apoi se adauga si faina amestecata cu praful de copt, se adauga sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se amesteca cu albusurile batute spuma. Compozitia finala sa toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul incins in prealabil, la 150 de grade, timp de 50-60 de minute. Cand este gata, se lasa sa se raceasca apoi se feliaza.

Ceapa se taie si se caleste in 2 linguri de ulei, din cele 6 linguri necesare, timp de 5-6 minute. Sunca se taie bucatele mici, cascavalul se da prin razatoarea mare, ardelul se taie bucatele. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, cascavalul, iaurtul, sunca si ceapa calita. Apoi se adauga si faina amestecata cu praful de copt, se adauga sarea si piperul dupa gust si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se amesteca cu albusurile batute spuma. Compozitia finala sa toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul incins in prealabil, la 150 de grade, timp de 50-60 de minute. Cand este gata, se lasa sa se raceasca apoi se feliaza.