Ouale le batem cu un mixer impreuna cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul, cam 5 minute, adaugam untul topit, laptele caldut, amestecam bine apoi punem faina amestecata cu praful de copt si cacao, iar la urma ciocolata topita. Amestecam cu grija pana ciocolata s-a incorporat bine apoi o punem la copt intr-o tava tapepata cu hartie de copt (25/35) la 180 grade cam 30 -35 minute. Lasam blatul sa se raceasca si apoi il taiem in mai multe patrate (3*3 cm). Punem laptele la incalzit intr-o cratita, cand e fierbinte, nu trebuie sa fiarba, adaugam untul, zaharul si apoi ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste. Luam bucatile de blat si le dam prin sosul de ciocolata astfel incat sa fie acoperite pe toate partile, poi presaram fulgii de cocos peste si le lasam pe un grilaj sa se raceasca. Le punem pe un platou si le servim. Enjoy!Ouale le batem cu un mixer impreuna cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul, cam 5 minute, adaugam untul topit, laptele caldut, amestecam bine apoi punem faina amestecata cu praful de copt si cacao, iar la urma ciocolata topita. Amestecam cu grija pana ciocolata s-a incorporat bine apoi o punem la copt intr-o tava tapepata cu hartie de copt (25/35) la 180 grade cam 30 -35 minute. Lasam blatul sa se raceasca si apoi il taiem in mai multe patrate (3*3 cm). Punem laptele la incalzit intr-o cratita, cand e fierbinte, nu trebuie sa fiarba, adaugam untul, zaharul si apoi ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste. Luam bucatile de blat si le dam prin sosul de ciocolata astfel incat sa fie acoperite pe toate partile, poi presaram fulgii de cocos peste si le lasam pe un grilaj sa se raceasca. Le punem pe un platou si le servim. Enjoy! Am facut un blat de ciocolata pentru Cake pops dar, fiind prima data cand am incercat reteta mi-a ramas cam jumatate. Asa ca m-am hotarat sa fac acesta prajitura care, noua ne place tare mult. Reteta clasica este cu blatul de vanilie, dar si cu ciocolata este la fel de buna.